Selecteer een pagina

Nieuw bij hairdezign: Henna Brows!

Wij zijn er zelf heel erg blij mee, maar we willen het ook graag met jou delen: vanaf nu kun je jouw wenkbrauwen laten verven met Henna bij Hairdezign.

Onze Olivia is naast kapster in opleiding ook gediplomeerd schoonheidsspecialiste en heeft een specialisatie Wenkbrauwen gedaan, zodat ze nu tevens gecertificeerd wenkbrauw specialiste is. Zijn we blij mee!

 

epileren met touw

Olivia kan, als je dit wilt, je wenkbrauwen shapen, modelleren en epileren met touw en/of met pincet. Ontharen met touw is heel erg snel én heel erg precies. Mocht je allergisch voor hars zijn bijvoorbeeld, dan is dit dé uitkomst voor jou!! Overigens beperken we ons niet tot het ontharen van de wenkbrauwen, ook de bovenlip of het gezicht kan worden behandeld met touw.

Verven met Henna

Nadat je wenkbrauwen mooi in vorm zijn, kan Olivia jouw wenkbrauwen verven met Henna. De behandelingen kunnen ook los van elkaar worden geboekt! Wil je dus enkel jouw wenkrauwen shapen, modelleren en/of epileren zonder ze te verven (met Henna), kan dat natuurlijk ook.

Lekker lang plezier van

Van jouw geverfde wenkbrauwen heb je lekker lang plezier, want de verf blijft op de huid zo ongeveer 2 weken zichtbaar. Het is een beetje afhankelijk van je huidtype hoe lang de verf op de huid zichtbaar zal blijven; bij een ietwat vette huid zal de Henna sneller vervagen dan bij bijvoorbeeld een droge huid.

* Bij het gebruik van normale verf om de wenkbrauw te kleuren, blijft de verf zo’n 2 tot 3 dagen zichtbaar op de huid

Op de haartjes blijft de Henna zo’n 6 weken zichtbaar, dat is een stuk langer dan bij de “gewone” wenkbrauwverf!

Omdat Olivia jouw wenkbrauwen heel mooi kan shapen (kan ze echt heel goed) heb je lange tijd een mooie gevormde wenkbrauw, die aangezet is met de Henna.

 

Voor- en na de behandeling

Maak je afspraak

Maak je afspraak op tijd, want zelfs wij zelf staan te popelen om bij Olivia in de stoel plaats te nemen. Er is veel vraag naar de behandeling en we willen je niet teleurstellen, dus boek je afspraak ruim van te voren!

prijzen

Wat kost dat dan die Henna Brows?

 

wenkbrauwen

– epileren, modelleren en shapen (met touw)

13,75

– verven met Henna

22,50

COMBI nu: 30,00